Mijn Flexwork-blog

Flexwerken

featured-home-nl

Recruiter gezocht

Gepubliceerd op: 1 juli 2019

My Flexwork is op zoek naar een Recruiter (40 uur per week)

De functie
Het werven, selecteren en begeleiden van Oost-Europese werknemers voor onze klanten in Nederland.

Het bedrijf: Tijd om het anders te doen, tijd voor My Flexwork.
Welkom, het is zover. Vanaf nu heb je de vrijheid om te kiezen. Met 20 jaar ervaring in traditioneel flexwerk vinden we dat het tijd is voor een revolutie. Voor een logische plek waar de beste werknemers én de beste werkgevers elkaar zélf vinden.

Waarom? Omdat we ons met hart en ziel inzetten voor mensen die flexwerken én voor mensen die flexwerkers nodig hebben. Omdat wij vinden dat het beter, eerlijker en professioneler moet.

Hoe? De slimme technologie van ons unieke, gepatenteerde FlexMatching-systeem stemt de juiste persoon af op de juiste baan, de juiste werkgever op de juiste flexwerker. Eerlijke reviews zorgen ervoor dat je op My Flexwork alleen werkgevers en flexwerkers met goede beoordelingen vindt.

 

Wie zoeken wij?
Ga je graag met mensen om? Ben je oprecht nieuwsgierig naar wat andere mensen beweegt? Vind je het leuk om de juiste persoon te vinden voor de job en ervoor te zorgen dat hij of zij in alle rust ook zijn of haar werk kan doen? Spreek je vloeiend Pools en daarnaast ook goed Engels of Nederlands? Heb je een commerciële instelling? Ben je ambitieus en resultaatgericht en in het bezit van een rijbewijs? Dan ben jij wellicht ons nieuwe teamlid.

Ervaring in een soortgelijke functie in de uitzendbranche is een pre.

Je bent woonachtig in een straal van maximaal 40 km rond Rotterdam.

Wie zijn wij?
Je komt te werken in een jong team van buitenlandse recruiters. Je taken bestaan o.a. uit het werven van kandidaten, het voeren van sollicitatiegesprekken, het uitvoeren van administratieve werkzaamheden  en het optreden als aanspreekpunt voor onze (toekomstige) Oost-Europse medewerkers. Kortom, een veelzijdige functie bij een dynamisch bedrijf.

Waar zitten wij?
Je zult werken vanuit ons kantoor in Berken en Rodenrijs.

Het contract
Je begint met een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract.

Het salaris
We bieden je een interessant salarais met auto van de zaak.

Interesse?
Reageer direct, en mail je motivatie en cv met foto via office@myflexwork.com

Comments