Kennisbase uitzendkrachten

De leukste flexbanen die bij jou passen

Back

De leukste flexbanen die bij jou passen

Als flexwerker bepaal jij zelf voor wie, waar en wanneer je werkt. Soms voor een korte periode, soms voor langere tijd. Jij bent dus de baas over je eigen flexwerk. My Flexwork brengt jou in contact met de flexbanen die écht bij jou passen. En natuurlijk alleen bij de beste werkgevers.

Wat is flexibel werken?

Wat is flexibel werken precies? En wat betekent het om flexwerker te zijn? Een flexwerker is een werknemer die in loondienst werkt op basis van een andere contractvorm dan een vast contract. Het aantal flexwerkers in Nederland stijgt. De verwachting is dat in 2020 1 op de 3 werknemers als flexwerker werkt*. Steeds meer mensen kiezen er bewust voor om als flexwerker aan de slag te gaan. Enerzijds omdat het meer onafhankelijkheid, vrijheid en flexibiliteit geeft, anderzijds omdat het aantal vaste banen in Nederland daalt. Een ander voordeel is dat je veel leert in korte tijd doordat je vaak voor meerdere werkgevers werkt. Goed dus voor je ontwikkeling.

*Bron: kenniscentrum TNO

Waar kan ik als flexwerker aan de slag?

Flexwerkers vind je overal. My Flexwork heeft speciaal voor jou de leukste flexbanen geselecteerd in de automotive, horeca, (biologische) landbouw, logistiek, schoonmaak, techniek, productie, commerciële- en facilitaire dienstverlening.

Was this helpful