Knowledge Base

Wanneer je werkt met My Flexworkers uit het buitenland heb je als werkgever in principe niet meer verplichtingen dan wanneer je werkt met Nederlandse My Flexworkers. Met behulp van My Flexwork hebben de buitenlandse flexwerkers zelf alle zaken goed geregeld om legitiem bij jou als Nederlandse werkgever aan de slag te kunnen. Denk aan een werk- en/of verblijfsvergunning (indien noodzakelijk), Burgerservicenummer, (zorg)verzekering, huisvesting, vervoer en een eventuele taalopleiding. Allemaal door My Flexwork gecontroleerd en gegarandeerd.

Goed geïnformeerd aan de slag

Toch is het belangrijk dat jij als werkgever goed geïnformeerd bent over de huidige wet- en regelgeving rondom het werken met flexwerkers uit het buitenland. Ook is het handig meer te weten over de taal, het vakmanschap, de verschillende culturen en de mentaliteit van buitenlandse werknemers. Om veilig en efficiënt te kunnen werken zonder misvattingen. Met onze uitgebreide know-how-kennisbank ben en blijf je op de hoogte en geven wij je tips & tricks om goed voorbereid met buitenlandse werknemers aan de slag te kunnen.

My Flexworkers: zelfstandig, ervaren en proactief

My Flexwork is een uitzendplatform voor mensen die graag zelfstandig handelen. Dit geldt ook voor onze (buitenlandse) werknemers. My Flexworkers zijn over het algemeen meer ervaren en hebben een proactieve werkhouding.

Onderwerpen